10 nap...

2010.06.30. 12:13

10 nap és vége a vizsgaidőszaknak. Elvileg addig még van 3 vizsgám. Nem gondoltam hogy eddig és így el fog nyúlni... Olyan rossz, amikor felmegyek facebookra és volt osztálytársak meg más karokról ismerősök már májusban kiírták, hogy "Hurrá vége a vizsgaidőszaknak" meg már a 2. nyaralásból térnek vissza, én meg max a lakás és Egyetem(Klinika) között ingázok ugyanazzal a busszal, ugyanazon az úton... És itt orvosin legalábbis az évfolyamomból még mindig telve vannak a vizsgaidőpontok, nem fogynak az emberek, állandóan tolongás van mindenhol. Tegnap mondta is egy srác, hogy mindenki úgy indul neki, hogy "Csak lenne 5ös minden", utána "Csak sikerülnének jól", majd következik "Csak görbüljön", és végül az "Úristen engedjenek át mindenből" majd a "Csak fogynának már el a vizsgák" fázis... Én még a 2. fázisnál tartok, bár már azt is nagyon várom, hogy kimondhassam vége az első évnek és jöhet a 2.:)
Egyébként egészségileg is eléggé megvisel a sok tanulás. Episeknél az egyik legfontosabb a rendes normális időtartamű alvás... Hát ez teljes mértékben hiányzik. Általában hajnali 2ig tanulok reggel 8tól és napközben sem pihenek. Megvontam magamtól TV-t, gépet mindent. Valószínű, ha ezt elmondom az orvosomnak kb leveszi a fejemet... de hozzá úgyis csak vizsgák után megyek.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fontana.blog.hu/api/trackback/id/tr572120641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása