The diagnosis

2011.04.06. 08:44

 Mondhatom, hogy végre megállapították, hogy a sok problémám hátterében mi áll. Eddig kaptam mindenfélét, a beígért közeli haláloktól kezdve a pszichoszomatikusságig próbáltak mindent rámhúzni. Sok orvos van, akihez elmentem valamivel és amikor megtudta hogy azonkívül még van 4-5 féle probléma azt mondta, hogy ilyen fiatalon ez nem lehetséges, ha igen akkor ágyhoz lennék kötve. Itt jött a szimuláció, pszichoszomatikusság stb... Túl nagy dolog lett volna a szerteágazó problémáimat összerendezni. 
Most azonban előbb egy háziorvos, majd telefonban kardiológus végül személyesen egy ritkabetegség szakrendelés orvosa megállapította, hogy Marfan-szindrómás vagyok. Abból is szerencsére a legenyhébb verzió, de sok mindenre figyelni kell és valószínűleg ennek fényében a kezelések is másként folynak majd. Ma megyek időpontokért, aztán meglátjuk hogyan tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://fontana.blog.hu/api/trackback/id/tr182803836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása