Vizsga

2010.05.31. 18:38

Holnap lesz az első nagy vizsgám (kiemelt kollokvium) a tavaszi félévben, mégpedig sejtbiológiából. Elég rossz előérzetem van, mert nem sikerült normálisan átvenni mindent. Roppant emészthetetlen a könyv. Sajnos még a gyakvezetőm is ezt írta kétségbeesett emailemre:
"Ne parázzatok, csak megcsináljátok valahogy!!! Mondjuk, nem irigyellek érte Benneteket, nekem borzalmasan kínai az egész…"
Fiatal doktorált srác, jelenleg PhD-t csinál... Ha neki kínai nekünk milyen?! Mindenesetre ma este még meghúzom a tanulást és remélem, hogy nem direkt szivatósakat kérdeznek, hanem olyat aminek talán valami köze is van az orvosláshoz.
 

Szerző: Fontana

1 komment

Címkék: vizsga

A bejegyzés trackback címe:

https://fontana.blog.hu/api/trackback/id/tr342045510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olgoj 2010.05.31. 20:54:53

Szorítok neked, szerintem sikerülni fog. A sógornőm hatodéves orvostan hallgató és minden vizsgájára úgy megy, hogy azt mondja nem tud semmit, aztán meg sorra ötöst, meg négyest kap. Szóval ügyes leszel és sikerülni fog.
süti beállítások módosítása